PsoriNYT-sovellus

Sairauden oireet vaihtelevat vuodenajasta, viikosta ja jopa päivästä toiseen. Ajan kuluessa oireita tai hoidon edistymistä voi olla vaikea muistaa. Oireiden ylös kirjaaminen auttaa tässä ja kirjausten avulla voit kuvailla myös lääkärille, miten sairaus vaikuttaa elämääsi. Oireiden seurannan avuksi on kehitetty maksuton PsoriNYT-sovellus, joka on käytettävissäsi mobiilipäätelaitteilla.

PsoriNYT-sovellus - Mukana hetkessä

PsoriNYT-sovellukseen voit tallentaa valokuvia ja muistiinpanoja oireistasi. Samalla sovellus auttaa sinua seuraamaan oireiden muutoksia pidemmällä aikavälillä. 

Merkitse DLQI eli Dermatology Life Quality Index -pisteet viikoittain, jotta pystyt seuraamaan muutoksia hyvinvoinnissasi.  DLQI-pisteet mittaavat oireiden vaikutusta arjen toimiisi ja henkiseen hyvinvointiisi. Elämänlaatukysely (DLQI) löytyy myös PDF-muodossa täältä. 

Voit käyttää tallentamiasi tietoja tukena keskustelussa lääkärin kanssa, jotta hän saa kuvan todellisesta voinnistasi. Tiedot voit myös tulostaa tai lähettää sähköpostiisi. Sovellukseen voit tallentaa myös muistutuksia esimerkiksi seuraavasta lääkärikäynnistäsi.

Lataa sovellus iPhonelle tai Androidille. Sovellus on maksuton.

     

Lähteet

 

Tarkistettu 14.7.2020

Updated: 23-03-2017